Dezvoltare aplicatii mobile iOS si creare aplicatii Android

Dezvoltare aplicatii mobile

 

Livram solutii complete de dezvoltare aplicatii mobile pentru dispozitive cu sistemele de operare Android, iOS ai Windows Phone - structura, design si implementare.

Experienta dobandita in procesul de dezvoltare aplicatii mobile native si numarul ridicat de webapps create pentru mobile browsing ne-au ajutat in ocuparea unui loc fruntas in domeniu.

Am invatat sa ne adaptam si intelegem importanta integrarii noilor tehnologii in afaceri. De aceea, iti stam la dispozitie cu servicii creare aplicatii Android si dezvoltare aplicatii iOS.
Din portofoliu

Aplicatii Android si iOS ZiarMM.roClientul ZiarMM.ro a beneficiat atat de serviciul dezvoltare aplicatie pentru sistemul de operare iOS, cat si de serviciul de creare aplicatie Android.


Aplicatie Android si iOS Urgent-Curier.ro


Pentru Urgent-Curier.ro am dezvoltat o aplicatie mobila pentru Android si iOS care permite clientilor accesul facil la informatii precum facturi, tarife si status expeditii.


Aplicatie Android GoldPark.roClientului GoldPark.ro i-am oferit serviciul de creare aplicatii Android pentru a crea o aplicatie care permite utilizatorilor identificarea cu usurinta a proprietatilor imobiliare de care sunt interesati.Afla daca detii un site mobile-friendly!
Te invitam sa completezi formularul de mai jos pentru a afla gradul de mobile-friendliness al site-ului tau. In urma analizei homepage-ului site-ului tau vom compune si iti vom trimite un raport detaliat.

Raportul va contine rezultatele testului mobile-friendly si cateva sfaturi de imbunatatire. Cu ajutorul acestui raport vei afla cum vede Googlebot pagina analizata, dar si cum arata aceasta pe dispozitive mobile. Iti vom semnaliza daca link-urile sunt prea apropiate intre ele, daca textul este ilizibil sau daca exista alte probleme de utilizare.